ANZHI Concept Store, China by dongqi Architects

An inspiring place for retail and display

Nishisando Terrace by MOTOKI ISHIKAWA ARCHITECT AND ASSOCIATES INC.

The living space and private garden enclosed by the lattice

Riverside Commercial Eco Park, China by Collective Landscape Design

Renovated from a flood control dam

Archaeological remains of the ancient Roman by Toni Gironès

Steel structure activates in geometry and scale part of the remains of the ancient roman “cavea”

Xujiahui T20 Building, China by Jacques Ferrier Architecture + Sensual City Studio

An urban oasis on Shanghai’s busiest intersection

Moon Club by Formafatal + Machar&Teichman

A mysterious starry space

LINDOWER STRASSE 22 by Heim Balp Architekten + Asastudio

A cultural project organized in the abandoned industrial compound

COOLROOMS Atocha by Proyecto Singular

Dream spaces with casual and sophisticated?esthetics

Recommended Jobs Submit a JobAll Jobs ?

        Hayward’s Place by HUT

        Retrofitted to suit the current office demands and 21st century ways of working

        ZALANDO BEAUTY STATION by Batek Architekten

        Understated but stringent looks

        Fashion Photography Exhibition by EBBA ARCHITECTS

        The design of the exhibition took the notion of fashion being in continual flux

        Lodbrok Restaurant by Architecture bureau DA

        Integrating Viking’s powerful features into architecture elements

        Apartment – Nifty Art in Shantou, China by AD ARCHITECTURE

        The weaving of the arc lines and the straight lines

        STRAY BIRD – YELLOW RIVER, China by STUDIO QI

        Construct buildings with light and air

        oo chairs by 0321 studio

        A chair that was not so comfortable

        Wang Xi Fashion Studio in Beijing, China by PaM Design Office

        The “fabric” brings space the curl and freedom

        Shede Visitor’s Center, China by Atelier FCJZ

        The prelude before departing for a tour of the wine distilling facilities

        Childcare Centre, Bundoora by Gardiner Architects

        The combination of the new and old buildings, the children’s playground on a steep site